Кафемашнина Fagor

Промоция от тази седмица

POST-SUMMARY-HERE

кафемашнина

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

Кафемашнина Fagor

Промоция от тази седмица

POST-SUMMARY-HERE

кафемашнина

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE

POST-TITLE-HERE

Posted by Author On Month - Day - Year

POST-SUMMARY-HERE


Тиха чистота с Електрическа метла Philips FC6126
Гъвкав прът
Огъващата се дръжка осигурява лесно почистване, дори на най-трудните места. Вече няма да ви се налага да се навеждате под мебелите - тази метла се навежда вместо вас.

Бързовъртяща се четка
За да сте улеснени при работа, нечистотиите автоматично се събират с електрическа въртяща се четка в изолираното отделение за смет на електрическата метла. Включете електрическата метла и събирайте без усилие прах, трохи, косми и др. Тази динамична функция за изчеткване е безопасна и ефикасна при всякакви късовлакнести килими или твърди подови повърхности у дома ви.

Екологична NiMH батерия
Осигурете си максимална свобода на движенията без кабели, които да ви пречат. Мощните акумулаторни никел-металхидридни (NiMH) батерии ще ви дадат до 50 минути почистване на твърди подови повърхности. Никел-металхидридните батерии са екологични батерии. Това означава, че те не съдържат високотоксични елементи, с което са по-добри за околната среда. Нещо повече - никел-металхидридните батерии осигуряват по-издръжливо захранване, което удължава продължителността на работа.

Странични четки
Страничните четки на електрическата метла гарантират постигането на добро почистване, дори покрай стените. Четките придвижват сметта от страните към центъра и така въртящата се четка събира всичката смет.

Система с тавичка за отстраняване на нечистотиите
Уникалната система за събиране на прах без усилия ви отървава от мръсотията - от пода до кофата за смет. Едно натискане на бутон отваря отделението и това дава възможност да изпразните цялото му съдържание направо в кофата за смет, без да го обръщате или да се докосвате до сметта.

Облицована дръжка
Облицованата дръжка осигурява удобно захващане. Мекото гумено покритие е нежно при допир, като дава нужната сигурност на захващането.

Още за Електрическа метла от Philips

Blog Archive

Домакински електроуреди Copyright 2008 Домашни потреби, мебели и аксесоари за дома.
За реклама Част от рекламната мрежа на Get Ads Вземете точния рекламен канал